За нас

Юнисофт Инженеринг реализира нашата нагласа и разбиране, че Вие трябва да можете свободно и ефективно да управлявате бизнеса си и да изразявате себе си, а нашите системи трябва да са Ваши основни помощници в това начинание. Ние работим всеки ден, за да предложим иновативни и ефективни технологични решения, да модернизираме, развиваме и улесняваме управлението на бизнеса Ви. Увереността в качеството на системите, които предлагаме и умелото им конфигуриране и внедряване, ни позволява да дадем най- доброто съотношение на качество и цена на пазара.

Кои сме ние всъщност?

Юнисофт Инженеринг ЕООД е българска софтуерна компания, която разработва и внедрява ЕRP система за управление на бизнеса от висок клас.

Създадена през 1992 година, Юнисофт започва своята дейност с екип от 5 специалисти. Днес екипа ни в сферата на управленския софтуер наброява повече от 40 експерти от всички области. Високо квалифицирани с практически опит в областта на проектното проучване, управление на проекти по внедряване, счетоводство, финанси и контрол, логистика и транспорт, управление на производството, системно и приложно програмиране и други.

Компанията започва своята дейност със създаването на продукти за Управление на Счетоводство и Складово Стопанство.

За да отговори на растящите потребности на своите клиенти от мащабна система за цялостно управление на бизнеса, през 1997 започва разработването на първата българска Интегрирана Система за Управление и Автоматизиране на Бизнеса – UniVersum ERP.

Днес Unisoft Engineering Ltd. има осъществени над 250 успешни проекта по внедряване на ERP системи и във всички сфери на дейност:

Заедно с нашите клиенти развихме свободно над 250 успешни проекти в различни индустрии:

Дистрибуция
Производство
Автомобили
Транспорт и логистика
Агроиндустрия
ХВП
Строителство
Печатарска индустрия
Мебелна индустрия
Професионални услуги
Здравеопазване
Застраховане
Медии
Туризъм

Компанията отговаря на стандартите ISO 9001:2008 и ISO/IEC 27001: 2005, притежаваща сертификати за обучение на персонала.

Защо да изберете Юнисофт ИНЖЕНЕРИНГ ?

​ ​
 • Ние предлагаме цялостна ЕRP система за управление на бизнеса, изцяло разработена от нашият екип
 • Нашата мисия е автоматизирани бизнес процеси при всички наши клиенти и създаване на конкурентни предимства за техния бизнес в един динамичен пазар
 • Отличаваме се с платформена независимост и минимални инвестиции в инфраструктура
 • Продуктите ни са изцяло съобразени с условията в България, с възможност за разширение и надграждане
 • Нашите решения водят до повишаване производителността на компанията, чрез автоматизиране на всички бизнес процеси
 • Компанията разполага с голям екип от висококвалифицирани специалисти, готови да приемат предизвикателството на всеки проект
 • Опита и постигнатите резултати са предпоставка, за високо професионално самочувствие и удовлетворение от извършваната дейност
 • Имаме присъствие на пазара и дълготрайно сътрудничество с клиенти повече от 20 години
 • Стремим се да осигуряваме качествено обслужване на настоящи и бъдещи клиенти, защото те са нашата визитка към успеха
 • Комбинацията от качество и контрол на всеки проект, ни дава възможността да отговорим на изискванията и потребностите на нашите клиенти
 • Ние сме надежден и стабилен партньор, който ще Ви помогне да развивате свободно бизнеса си и да бъдете конкурентни в своя бранш

Гаранция за развитие и устойчивост

За нас устойчивото развитие означава отговорност към Вас и свободното развитие на Вашият бизнес. Работим така, че да дадем на Вашата компания технически възможности и ресурси за успешно и печелившо управление и автоматизиране на бизнеса. Имаме ясна визия и дългосрочни цели. В този силно конкурентен и динамичен пазар на ERP и Онлайн услуги, ние следваме няколко основни принципа на работа и те са изразени в корпоративните ни ценности – Ефективност, Качество, Иновативност, Професионализъм, Ориентация към бизнеса и Гаранция за развитие.

Качество

Ние от Unisoft Engineering Ltd. предлагаме най- доброто съотношение на цена и качество на пазара. UniVersumERP е разработена изцяло от нас и това ни позволява системата да работи изцяло според Вашите бизнес процеси, като ги оптимизира и Ви дава ясен поглед в реално време над тях.

Гаранция за устойчивост

Комуникираме ясно и открито и Ви гарантираме, че ще се развиваме и присъстваме дълготрайно на пазара.

Иновативност

Стараем се да се развиваме всеки ден, за да подобрим нашата система. Предоставяме Ви функционалността от която имате нужда като спестявате време и пари.

Професионализъм

Не правим компромиси с нашата работа. Разработваме сами нашите системи и технологии с модерни и наложили се технически инструменти в тази област.

Ефективност

Ние знаем как да накараме информационните технологии да служат на бизнеса Ви оптимално, сигурно и безотказно, а не Вие на тях. Ние сме изградили нашата корпоративна структура и продукти по начин, позволяващ да бъдем гъвкави и да отговорим на нуждите на всеки клиент, който има необходимост от нашата система.

Ориентация към бизнеса

Вие ни казвате Вашите нужди и идеи и заедно намираме най-вярното решение, защото за нас е важно да можете свободно да управлявате и развивате бизнеса си.