Carpet Max приключи успешно внедряване на UniVersum ERP

Публикувано на: 30.05.2011
Carpet Max приключи успешно внедряване на UniVersum ERP

Лидерът в областта на търговията с подови настилки Carpet Max приключи успешно внедряване на UniVersum ERP  система за управление на бизнеса си в България и Сърбия. 

Екипът на Юнисофт ИНЖЕНЕРИНГ  приключи успешно проект по внедряване на своя продукт UniVersum ERP в Carpet Max. Проектът бе реализиран във всички офиси и магазини на компании. Унифицирането на бизнес процесите в компанията и тяхната интеграция в единна система за управление ще помогне на Carpet Max да намали разходите си и да повиши ефективността си. Проектът бе реализиран в рамките на 4 месеца.

Реализирането на проекта бе огромно предизвикателство, предвид мащабите и обхвата на компанията. Благодарение на натрупания опит през годините и реализирането на едни от най-големите проекти в България от екипа на Юнисофт и проявения изключителен професионализъм от страна на мениджмънта на Carpet Max успяхме да се справим за изключително кратки срокове.

Проектът включваше цялостно управление на веригите магазини на Carpet Max, Търговско - Логистичната дейност на компанията, Финанси и Счетоводство, Управление на Лизинги и Транспорт. Това е поредния проект от такъв мащаб реализиран от екипа на Юнисофт в България.