Юнисофт сключи договор за внедряване на UniVersum ERP в Елит-П ЕООД

Публикувано на: 12.05.2010
Юнисофт сключи договор за внедряване на UniVersum ERP в  Елит-П ЕООД

Българският разработчик на ERP решения Юнисофт ИНЖЕНЕРИНГ сключи договор за внедряване на своя продукт UniVersum ERP в компанията Елит-П ЕООД - дистрибутор на ядки.

Внедряването на UniVersum ERP ще допринесе за оптимизиране на бизнес процесите в Елит-П и всички нейни офиси. Автоматизирането на бизнес процесите ще доведе до намаляване на разходите на компанията и ще помогне за повишаване на ефективността на служителите.

Проектът включва изграждане на нов модел на работа, автоматизиране на бизнес процеси в производство, разносна търговия, счетоводство и управление на склад. За целта са използвани възможностите на UniVersum ERP и опита на компанията в областта на търговията с бързо оборотни стоки. Потребителите могат да се възползват от изключителната гъвкавост на приложението, пълната автоматизация на цялостната дейност на компанията както и възможността за справки и анализи по многобройни сечения в реално време.

Очаква се проекта да бъде завършен в рамките на 2 месеца.

Екипът на Юнисофт ИНЖЕНЕРИНГ  има над 200 успешно реализирани проекта в страната и чужбина, като сред тях са Мото Пфое, Хенди, София Франс Ауто, Мебелни салони АИКО, Пенелопа и много други.