Новини

Започна внедряването на UniVersum ERP в Нео Арт ООД
Публикувано на: 18.03.2013

С цел подобряване на управлението и обхващане на всички бизнес процеси "Нео Арт" ООД стартира проект по внедряването на  UniVersum ERP. Освен стандартните функционалости на UniVesrum ERP е предвидено използването на специализирани модули за печатарската индустрия.

Прочети още
Мастер Соп ООД започва внедряване на UniVersum ERP
Публикувано на: 04.02.2013

ЮНИСОФТ ИНЖЕНЕРИНГ ООД  стартира внедряването на UniVersum ERP в "Мастер СОП" ЕООД. За целите на цялостното управление на компанията ще модули и функционалности свързани с управление на търговия, логистика, счетоводство, обмитяване и управление на безмитни складове, финаси, производство, HR и други.

Прочети още
Тилком ООД избра за своето управление UniVersum ERP
Публикувано на: 07.01.2013

ЮНИСОФТ ИНЖЕНЕРИНГ ООД започва внедряване на UniVersum ERP в Тилком ООД - утвърден доставчик на кабели, кабелна арматура и .....

Прочети още
UniVersum ERP в "Озон Ентъртейнмънт" ООД
Публикувано на: 18.12.2012

Стартира вндряването на UniVersum ERP в "Озон Ентъртейнмънт" ООД. В допълнение към стандартната функционалност на UniVersum ERP е предвидено използването на SOAP модула за директна интеграция с WEB-портала Ozone.bg.  

Прочети още
“СИКО-С” ще използва за дейността си  UniVersum ERP
Публикувано на: 12.11.2012

ЮНИСОФТ ИНЖЕНЕРИНГ ООД продължава интензивно да внедрява UniVersum ERP.


Факт е изпълнението на нов проект с утвърдена и наложена на пазара компания, като “СИКО-С” ООД  - отличила се с дейността си в търговия на едро и дребно със стенна и подова керамика, санитарен фаянс, арматура и аксесоари за баня, строителни материали.

Прочети още
Интерпред Партнер АД  успешно внедри UniVersum ERP
Публикувано на: 16.07.2012

Един от най-големите производители на санитарни продукти в България Интерпред Партнер АД приключи успешно внедряване на UniVersum ERP  система за управление на бизнеса си в България. Проектът бе реализиран по процедура "Международно признати стандарти", по оперативна програма "Развитие на конкурентоспособността на българската икономика" 2007 - 2013 г.

Прочети още
ГОЛД–АПОЛО ООД избра UniVersum ERP
Публикувано на: 12.03.2012

ГОЛД–АПОЛО ООД водещ производител на корпусни мебели, мека мебел и матраци в България избра UniVersum ERP  система за управление на бизнеса си.

Унифицирането на бизнес процесите в компанията и тяхната интеграция в единна система за управление в офисите ще спомогне на ГОЛД–АПОЛО ООД намали разходите си и да повиши ефективността си. Проектът ще обхваща:

Прочети още
SOAP връзка към UniVersum ERP
Публикувано на: 12.09.2011

Юнисофт ИНЖЕНЕРИНГ разработи за нуждите на своите клиенти модул за SOAP връзка към своя продукт UniVersum ERP.

С помоща на новия модул в UniVersum ERP системата може да бъде интегрирана с външни приложения поддържащи стандарта, web портали и електронни магазини.

Прочети още
UniVersum ERP вече е успешно внедрена в Карабунар
Публикувано на: 01.08.2011

Проектът бе реализиран в изключително кратки срокове и обхваща пълния цикъл от дейности на компанията.Производство на вина и ракии, продажби и логистика, финанси и счетоводство, лизинги и транспорт, управление на човешки ресурси и електронна връзка с големи търговски вериги.

Прочети още
Новооткрития офис на мебелен салон Аико вече работи с UniVersum ERP
Публикувано на: 04.07.2011

UniVersum ERP стартира реална работа в новооткрития търговски център на мебелни салони Аико в Бургас. Офиса в Бургас е поредния офис на мебелни салони Аико избрал да използва автоматизираните решения за управление на бизнеса UniVersum ERP.

Прочети още