Новини

Нитера Груп вече използва  UniVersum ERP
Публикувано на: 03.06.2011

Българският разработчик на ERP решения Юнисофт ИНЖЕНЕРИНГ  приключи проект по внедряване на своя продукт UniVersum ERP в Нитера Груп. Проектът бе реализиран във всички нейни дъщерни дружества и компании. Унифицирането на бизнес процесите в компанията и тяхната интеграция в единна система за управление ще помогне на Нитера да намали разходите си и да повиши ефективността си. Проектът бе реализиран в рамките на 3 месеца и обхваща:

Прочети още
Carpet Max приключи успешно внедряване на UniVersum ERP
Публикувано на: 30.05.2011

Лидерът в областта на търговията с подови настилки Carpet Max приключи успешно внедряване на UniVersum ERP  система за управление на бизнеса си в България и Сърбия. 

Екипът на Юнисофт ИНЖЕНЕРИНГ  приключи успешно проект по внедряване на своя продукт UniVersum ERP в Carpet Max. Проектът бе реализиран във всички офиси и магазини на компании.

Прочети още
Мото-Пфое внедри Cars Manager
Публикувано на: 01.03.2011

Мото-Пфое взе решение да внедри CarsManager специализирана система за управление дейности на компании от автомобилната индустрия за цялата си дилърска и сервизна мрежа. Всички дилъри и сервизни центрове ще работят в единна система с възможност за следене в реално време на поръчки и заявки. Система за автоматизиране на документооборота и издаване на фактури. Следене в реално време на поръчки, сервизни услуги и резервни части.

Прочети още
Автоцентър Давид ЕК успешно внедри Cars Manager
Публикувано на: 01.03.2011

Проектът бе реализиран във всички сфери на дейност на компанията. Унифицирането на бизнес процесите и тяхната интеграция в единна система за управление ще помогне на автоцентър Давид ЕК да намали разходите си и да повиши ефективността си.

Прочети още
Винарска изба Карабунар избра UniVersum ERP
Публикувано на: 01.02.2011

UniVersum ERP изборът на система за управление на производство на вина и ракии, продажби и логистика, финанси и счетоводство, лизинги и транспорт, управление на човешки ресурси и електронна връзка с големи търговски вериги в една от най-големите компании в сектора.

Прочети още
Юнисофт ИНЖЕНЕРИНГ разработи нов продукт - UniVersum CRM
Публикувано на: 10.01.2011


Интегрираното решение за управление на отношенията с клиентите UniVersum CRM,включващо: 

  • Управление на Продажби, Маркетинг, Администрация, Финанси;
  • Пълна история и информация за клиента , управление на задачи и календар, данни за клиенти, доставчици и проспекти;
Прочети още
Разработен е модул Електронна фактура към UniVersum ERP
Публикувано на: 03.01.2011

Юнисофт ИНЖЕНЕРИНГ разработи за нуждите на своите клиенти модул Електронната фактура към своя продукт UniVersum ERP

Електронната фактура извършва електронен обмен на фактури и друг тип документи между фирмите. 

Прочети още
Юнисофт разработи първото Българско BI решение UniVersumBI
Публикувано на: 03.01.2011

Българският разработчик на бизнес решения за управление и автоматизиране Юнисофт ИНЖЕНЕРИНГ разработи първото Българско BI решение UniVersum BI

UniVersum BI e софтуерно решения за бизнес анализ, прогнозен логически анализ и визуализация на информацията. Събиране и систематизиране на данните от работата на клиентската  ERP система, таблици и бази данни. Анализ и интерпретация на събраната информация. Филтриране и администриране на достъпа до събраната информация. Предоставяне на набор от отчети и статистика на фирменото ръководство 

Прочети още
Carpet Max избра UniVersum ERP
Публикувано на: 14.12.2010

Лидерът в областта на търговията с подови настилки Carpet Max избра UniVersum ERP за система за управление на бизнеса си в България.

UniVersum ERP е изборът на система за управление на Търговско - Логистичната дейност, Финанси и Счетоводство, Управление на Лизинги и Транспорт в една от най-големите компании в сектора търговия с подови настилки Carpet Max.

Прочети още
Разширени възможности на Cars Manager
Публикувано на: 06.12.2010

Юнисофт ИНЖЕНЕРИНГ разшири възможностите на CarsManager с модул "интернет портал".

Модулът е интегриран в Cars Manager и осигурява  интернет базиран достъп до електронни фактури, информация свързана със задължения на клиенти и др.

Прочети още