Новини

“СИКО-С” ще използва за дейността си  UniVersum ERP
Публикувано на: 12.11.2012

ЮНИСОФТ ИНЖЕНЕРИНГ ООД продължава интензивно да внедрява UniVersum ERP.


Факт е изпълнението на нов проект с утвърдена и наложена на пазара компания, като “СИКО-С” ООД  - отличила се с дейността си в търговия на едро и дребно със стенна и подова керамика, санитарен фаянс, арматура и аксесоари за баня, строителни материали.

Прочети още
Интерпред Партнер АД  успешно внедри UniVersum ERP
Публикувано на: 16.07.2012

Един от най-големите производители на санитарни продукти в България Интерпред Партнер АД приключи успешно внедряване на UniVersum ERP  система за управление на бизнеса си в България. Проектът бе реализиран по процедура "Международно признати стандарти", по оперативна програма "Развитие на конкурентоспособността на българската икономика" 2007 - 2013 г.

Прочети още
ГОЛД–АПОЛО ООД избра UniVersum ERP
Публикувано на: 12.03.2012

ГОЛД–АПОЛО ООД водещ производител на корпусни мебели, мека мебел и матраци в България избра UniVersum ERP  система за управление на бизнеса си.

Унифицирането на бизнес процесите в компанията и тяхната интеграция в единна система за управление в офисите ще спомогне на ГОЛД–АПОЛО ООД намали разходите си и да повиши ефективността си. Проектът ще обхваща:

Прочети още
SOAP връзка към UniVersum ERP
Публикувано на: 12.09.2011

Юнисофт ИНЖЕНЕРИНГ разработи за нуждите на своите клиенти модул за SOAP връзка към своя продукт UniVersum ERP.

С помоща на новия модул в UniVersum ERP системата може да бъде интегрирана с външни приложения поддържащи стандарта, web портали и електронни магазини.

Прочети още
UniVersum ERP вече е успешно внедрена в Карабунар
Публикувано на: 01.08.2011

Проектът бе реализиран в изключително кратки срокове и обхваща пълния цикъл от дейности на компанията.Производство на вина и ракии, продажби и логистика, финанси и счетоводство, лизинги и транспорт, управление на човешки ресурси и електронна връзка с големи търговски вериги.

Прочети още
Новооткрития офис на мебелен салон Аико вече работи с UniVersum ERP
Публикувано на: 04.07.2011

UniVersum ERP стартира реална работа в новооткрития търговски център на мебелни салони Аико в Бургас. Офиса в Бургас е поредния офис на мебелни салони Аико избрал да използва автоматизираните решения за управление на бизнеса UniVersum ERP.

Прочети още
Нитера Груп вече използва  UniVersum ERP
Публикувано на: 03.06.2011

Българският разработчик на ERP решения Юнисофт ИНЖЕНЕРИНГ  приключи проект по внедряване на своя продукт UniVersum ERP в Нитера Груп. Проектът бе реализиран във всички нейни дъщерни дружества и компании. Унифицирането на бизнес процесите в компанията и тяхната интеграция в единна система за управление ще помогне на Нитера да намали разходите си и да повиши ефективността си. Проектът бе реализиран в рамките на 3 месеца и обхваща:

Прочети още
Carpet Max приключи успешно внедряване на UniVersum ERP
Публикувано на: 30.05.2011

Лидерът в областта на търговията с подови настилки Carpet Max приключи успешно внедряване на UniVersum ERP  система за управление на бизнеса си в България и Сърбия. 

Екипът на Юнисофт ИНЖЕНЕРИНГ  приключи успешно проект по внедряване на своя продукт UniVersum ERP в Carpet Max. Проектът бе реализиран във всички офиси и магазини на компании.

Прочети още
Мото-Пфое внедри Cars Manager
Публикувано на: 01.03.2011

Мото-Пфое взе решение да внедри CarsManager специализирана система за управление дейности на компании от автомобилната индустрия за цялата си дилърска и сервизна мрежа. Всички дилъри и сервизни центрове ще работят в единна система с възможност за следене в реално време на поръчки и заявки. Система за автоматизиране на документооборота и издаване на фактури. Следене в реално време на поръчки, сервизни услуги и резервни части.

Прочети още
Автоцентър Давид ЕК успешно внедри Cars Manager
Публикувано на: 01.03.2011

Проектът бе реализиран във всички сфери на дейност на компанията. Унифицирането на бизнес процесите и тяхната интеграция в единна система за управление ще помогне на автоцентър Давид ЕК да намали разходите си и да повиши ефективността си.

Прочети още